FORGOT YOUR DETAILS?

TOPDOM B&H

Firma MZ Promet d.o.o. je članica grupacije TOPDOM-BIH d.o.o.

TOPDOM B&H je jedan od vodećih distributera renomiranih svjetskih robnih marki građevinskih materijala, opreme i alata. Počeli smo sa radom 2004. godine udruživanjem četiri trgovačka duštava sa ciljem zajedničkog nastupa na tržištu Bosne i Hercegovine. U toku proteklih godina gupacijaje širila mrežu članica, te jačala na tržištu i postala jedan od vodećih trgovaca.

Naša MISIJA je jačanje konkurentnosti nših članica kao vodećih trgovaca građevinskog materijala, opreme i alata na tržištu Bosne i Hercegovine. Saradnja sa domaćim i inostranim dobavljačima omogućava da svojom ponudom i širokom prodajnom mrežom uspješno zadovoljavamo potrebe kako individualnih graditelja, tako i izvođačkih kompanija. Stalno težimo da svoj prodajni asortiman uvećamo proizvodima novih dobavljača kako bismo efikasno odgovorili zahtjevima tržišta.

Kroz našu mrežu nastojimo pružiti svakom kupcu najbolju vrijednost za novac kroz vrhunsku uslugu i kvalitetnu distribuciju proizvoda koji ispunjavaju visoke standarde kvaliteta, sa ciljem što boljeg zadovoljenja potreba kupaca, dobavljača i uposlenih.

Naša VIZIJA je da ostvarimo i održimo respektabilan i stabilan konkurentski položaj u oblasti prodaje i distribucije građevinskog materijala, opreme i alata u regiji. Da postanemo prepoznatljivi i budemo standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja – kupcima prvi izbor pri kupnji, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorna kompanija.

TOP
Translate »